nyman Creative Commons License 2009.04.11 0 0 1146
"cigany ertelmisegi lenne, akkor belulrol oldanak meg a leszakadsagi problema"

Mar kozel egy evtizede irtam, hogy ezzel szemben a tobbseg nem tamaszt akadalyt. Tanulni lehet. Csak azt latjuk, hogy jellemzoen ciganyok azok, akik zomenek az iskolai vegzettsege megall a nyolc altalanos magassagaban.

Nem csak Mo-n, hanem mindenutt, ahol ott vannak. Ha valaki el kezdi feszegetni azt a teljesen nyilvanvalo tenyt, hogy ezt bizony az o (megorzendo?) kulturajuk a legnagyobb korlat.

Csudi! 3-4 generacioval ezelott a tarsadalom iskolai vegzettsege itt megallt, marmint 4-6 eleminel. Ok lemaratak. De nem csak Magyarorszagon, hanem mindenutt, ahol jelen vannak.

"Igen, ha csinalnal egy forditott alapitvanyt, akkor sikitanek."
Nem erzed a kettos mercet?

"egy mittomen 20%-os cigany ertelmisegi reteg"

Hat az eddigi diszcigany ertelmisegi maffiabol mondjuk en nem kerek. Horvath Aladar, Mohacsi Viktoria, Daroczi, meg a tobbi, folyamatosan konfliktust elezo uszito seggfej. Ezek az szdsz tamogatottsagat elvezik es szerencsere az a trend, hogy ez a part el fogg tunni elobb utobb a kozeletbolt, ezekkel a tetvekkel egyutt.

"Tehat ezt befektetesnek kell felfogni."
Nem en okozom a kart, nem en akarok erte fizetni. A ciganysagra minden lathato eredmeny nelkul, mar egy rakas penzt rakoltottek. Sajnos segiteni csak olyanon lehet, aki maga is akarja. Nekem az a velemenyem, hogy a ciganyok jelentos reszenek megfelel az az allapot, amiben van. Kulonben, ha tennenek azert, hogy onnan kilepjenek, ha masnem legalabb azzal, hogy iskolaba jarassak a csemeteiket.
Előzmény: csudi (1145)