Begi1982 Creative Commons License 2009.04.14 0 0 887
Szia szancsiii!

Köszönöm a beszámolót.
Nos az ellopott pénzzel kapcsolatban: elvileg a károsult megfizeti, majd beperli az elkövetőt. De valszeg nem lesz belőle pénz.
Én csak azt nem értem, hogy aki D-be költözött az miért fizet? Akkor még a lépcsőház sem állt (kicsit sarkitva), mikor ez megtörtént. Ez azért kicsit abszurd. Még jó hogy van egy ügyvédi iroda a D-ben.

A zajvédő fal szép álom. Remélem azért valósággá válik.

A vizes cucc: Nekem anno ki kellett tölteni egy szerződést, aztán be kellett jelentkezni a vizművek egyik cégénél, akik kijöttek és leplombálták a 2 órát valami 4000Ft-ért. Aztán egyszercsak jött egy számla, ami az elfogyasztott vizet + alapdijat tartalmazta (ha jól emlékszem). 0Ft volt a viz és 220 Ft volt az alapdij.
Azóta már kaptam 2*890Ft körüli számlát és most ebben a hónapban kéne bediktálnom az óraállást, úgyhogy valszeg a következő hónapban érkezik a rendes számla.
Ha én jól értem akkor ez úgy van, hogy mindkét óra hidegvizként számit azt fizeted a vizműnek és a melegvizes óra alapján a viz felmelegitési költségét a társasháznak. A szennyvizben nem vagyok biztos hogy ki kinek és hogyan fizet.

Remélem segitettem.