pearly05 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 950

Sziasztok!

 

A biztonsági őr kért meg, hogy írjak a fórumra. Állítólag elterjedt a házban, hogy valakit megkéseltek vasárnap hajnalban. Nem késeltek meg senkit, de a páromat vasárnap hajnalban megtámadták és kirabolták a C épület vasút felőli bejárata előtti beugróban. (Azért voltak ott vérfoltok hétfő reggelig.)

 

Egy nagyobb ütés érte, az állkapcsa eltörött, tegnap műtötték. Rendben lesz, maradandó károsodást nem szenvedett. A feje nem sérült. A sokk és az ütés hatására agyrázkódása volt és nem emlékszik a történtek jelentős részére.

 

Eléggé megdöbbentett minket is, hogy ilyesmi előfordulhat a lakópark bejárata előtt.

Valószínűsítjük, hogy nem a helyszínen vártak rá, hanem a z éjszakai buszról követték. Az egyik utolsó emléke az, hogy 3 férfi nézi őt az éjszakai buszon, amiről leszállt a Kosztolányin. Valószínűleg hazáig követték és a C épület előtt csaptak le rá, kérdezés nélkül azonnal ütöttek. A pénztárcája megkerült, pár ezer forintot és a mobiltelefonját vitték csak el.

 

Javasolni fogom a közös képviselet felé, hogy ha kamerákat nem tudnak oda felszerelni, legalább mozgásérzékelő lámpák legyenek az ajtóknál, mert tök sötét volt ott egész este és ez nyilván felbátorította az elkövetőket. Nem hiszem, hogy a lámpa megakadályozna egy ilyen esetet, de legalább az elkövető egy pillanatra megtorpan, ha felvillan a fény és van lehetőség elmenekülni.

 

Sajnos, ilyen ma Magyarország és Budapest.