Dézsa17 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 1119

tisztelt mindenki

 

kicsit csodálkozom és elképedve hallgatom amiket leírtok. azt azért jó lenne tisztázni, hogy az igen tisztelt számviszgáló bizottság tagaji minden hónapban leellenőrizték a közös képviselő munkáját, legalább is felénk ezt kommunikálták,

 

ezeken a bizottsági üléseken megkapták a köynvelési anyagokat a számlákat  Tehát ha egy kicsit is értenének hozzá, hogy egy ekkora ház pénzügyi dolgainak ellenőrzésével foglalkozzanak, mint ahogy szerintem a bizottság tagjainak nagy részének lővése sincs ahhoz amit csinál. Tehát minden adat és információ a havi bontásban -állítólag mivel havonta ellenőriztek,- illetve innentől ezt is megkérdőjelezem, rendelkezésükre állt ahhoz hogy lehessen kérni sokkal részletesebb és pontosabb anyagot a " jelöltektől"  és nem csak a " saját berkeikből" akarjanak valakit betolni- amit mellesleg igen jelesen példáz, hogy a jelöltjükre mennyi szavazat érkezet, ez megint őket példázza.

 

a pályázóknak meg lehetett volna adni a tényleges 2009 es adatokat- mivel ezekkel a számokkal rendelkeztek, de nem tették meg, vajon miért?

vajon miért van hogy a saját jelóltük olyan sületelségeket mond amiket?

és miért van az hogy mégis ezt a jelöltet támogatják?

szerintetek ez hozzáértés?

 

 

szerintem nem! Teljességel a saját hozzá nem értésüket példázza az is hogy a jelöltektől nincsen bemutatkozó anyag, amelyben leírnák, hogy az adott szolgáltatási árba mik tartoznak bele. ha a számvizsgáló bizottság valóban kompetens és hozzá értő személyekből állna akkor meg lehetet volna fogalmazni a pályázókkal kapcsolatos igényeket csak egy  pár példa amiket nem látok és amikben igen nagy eltédések lehetnek. és egyik pályázó sem nyilatkozott róla

- elszámolást mennyi időnként küld a tulajdonosoknak, a saját befizetéseim egyenlegére gondolok hogy mennyi tartozása van valakinek (negyed év, félév havonta, stb.)

-fénymásolás, költségek benne vannak a vállalási árban ( nem mindegy mert a mostani kk havonta küldi mindenkinek a fűtés díjbekérőt ez már közel 500 oldal / hónap,)- ezt elvárjuk továbbra is? vagy más metodusról beszéljünk?

- közgyűlési anyagok fénymásolása  benne van a vállalási árban ( meghívó kísérő anyagok, jegyzőkönyv stb ez sem mindegy mert a tavalyi jegyzőkönyv, és a közgyűlés előtti anyag együtt kb 20 oldal volt ez 500 lakás esetében megint nem kevés)

-telefon költségek benne vannak a vállalási árban vagy külön leszámlázza.

- fűtés elszámolás, milyen időközönként történjen meg,  ennek díja benne van e a vállalási árban.

- a fűtési számlákbenne van e a vállalási árban.

 

- a fénymásolási díjakon felül leszámlázza esetleg a fénymásolóba szükséges festékpatront stb?

 

- milyen módon adja át az anyagokat az szvb-nek (Kiricsfalusi Tamás kérte a jelenelgi KK, hogy minden hónapban nyomtatott formában is adja át, ezt tudtommal meg is tették,)- anyag amely az szvb részére rendelkezésre állt !csak nem adták oda a jelentekzőknek az infórmációt belóle:))

- tulajdonosi tartozások beszedésével kapcsolatos dolgok benne vannak a díjban vagy ezekért külön számláz valamit ( nem az ügyvédi eljárási díjra gondolok)

 

Kricsfalusi Tamással annak idején elég sokat beszélgettünk és a Tamás végigment minden ilyen tételen mielőtt 2008 augusztusában a  mostani kk javasolták

 

 

azért kérem a mélyen tisztelt nagyon "mélységesen felháborodott semmit  tevő, de öntudatos, fizetni nem akaró, de követelőző tualjdonosokat" hogy egy kicsit gondolják már végig a dolgot mielőtt valaki felett pálcát törnek! és ne várják el a Tamástól hogy csak azért, mert egy két ember azt kiabálja amit, minden alap és előkészítés nélkül ezekbe beleugorjon.

 

Tamás szerintem így is korrekt volt, mondhatta volna azt is hogy mivel nem kapott anyagot ő meg sem hallgatja ezeket a " bemutatkozókat" - nem ezt tette- meghallgatta, ránk bízta a döntést, !

 

és ki nem tudott dönteni? na ki? MI! és ez megint minket példáz, minősít és értéke.?

Nem mást kel szídni ócsárolni, és pocskondiázni miközben azt olvasomm itt folyamatosan, hogy mindenki milyen hihetetlenül ért a társasház kezeléséhez cc::)

 hol voltak ezek a " fantasztikus hozzáértéssel rendelkező botcsinálta társasházkezelők és egyebek az előkészítés a pályáztatás, és az egyéb dolgokban? na hol ? sehol mert nincsenek! CSAK MINDENKI JÁTSZA HOGY ÉRT HOZZÁ, HOL VAN A HOZZÁÉRTÉSÜK? NA HOL ? SEHOL::)

 

nem furcsa hogy a számvizsgáló bizotság elvonul? nektek nem mond  semmit? nekem igen. Ha nem az van amit ők szeretnének,akkor szar..nak bele az egészbe:!

nincsen új közös költség meghatározva, nincse szvb, nincsen elfogadva az szmsz, pedig nagyon fontos dolgok lettek volna ezek is! Most megint össze lehet jönni amivel csak az idő megy, hogy ezekről tudjunk dönteni, és addig mi van? mi lesz?

 

 

 

Előzmény: SlimJim80 (1118)