Begi1982 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 1120
Tisztelt Kricsfalusy Úr!

Kérem nézze meg a napirendi pontokat, amiket ha jól tudom Ön irt, de leaglábbis aláirt.
Ott a 4. pont: Közös képviselő-jelöltek meghallgatása, közös képviselő választása
Ha Ön nem kapott semmilyen anyagot, akkor miből gondolta, hogy több lesz?

Azt aláirom, hogy nem volt szép az elején az elnökválasztás.
De ha Ön rendesen akarta volna ezt csinálni, akkor nem a Matisz urat bizza meg ezzel. Hogy miért ő lett? Remélem megkapom rá a választ.

"Lakógyűléseken vagy az aktuális közös képviselő elnököl, vagy tényleg pártatlan külső személyt kérnek fel, általában egy jogászt - ez utóbbit minden további nélkül el tudtam volna fogadni, illetve elfogadom, de ilyen javaslat sem volt előzetesen."
Ezt Ön is megtehette volna.

Mint a közgyűlésen is jeleztem, még ezzel együtt is hajlandó lettem volna elfogadni a lakók választását
A vicces, hogy az első ilyen irányú kérdésre (Engedi-e, hogy a lakók döntsenek?) teljesen értelmetlen és kitérő választ adott. Mikor a kérdés meg lett ismételve legalább 5x, még akkor sem volt hajlandó válaszolni. Ez milyen hozzáállás? Ráadásul azzal védekezett, hogy nem kapott anyagot, stb. Itt visszatérnék az első pontomhoz.

Aztán mikor sikeresen húzták az időt és elérkezett a kk választás már a lakók fele eltávozott, igy ha reálisan gondolkodik az ember, akkor sehogy sem lehetett volna meg az 1500/10000 rész. Gondolom ezt nagyon jól tudta.

Az már csak a jéghegy csúcsa, hogy a 2009-es beszámoló egy vicc volt. Inkább nevezném In-Management reklámnak, mint egy üzleti évet lezáró beszámolónak.

2. A még át nem adott E és F épületek valamennyi felmerülő közös kiadását a villanytól a szemétszállításig szintén a Real-Prop House fizeti mind a mai napig
Ez miért az A,B,C,D lakók problémája? Szerintem ilyen dolgokkal tisztában voltak akkor, mikor elkezdték az épitkezést.
Mellékesen megjegyzem Önök habár tulajdonosok nem akarnak közös költséget fizetni az E,F eladatlan lakásai után (A Matisz úr mondta). Ez milyen hozzáállás?

8. Az SZVB-nek és ezeknek a lakóknak a felelősségérzetét nagyon jól mutatja, hogy miután nem az ő szájuk íze szerint alakultak a dolgok, egyszerűen távoztak, mit sem törődve azzal, hogy a ház így költségvetés, SZVB, SZMSZ és megszavazott közös költség nélkül marad. Ez pedig alapvetően a lakóknak káros, nem a Real-Prop House-nak.
Vicces hogy igy fogalmaz. Nem a mi szánk ize szerint. Végülis akkor most miről beszélünk? A lakóknak csend legyen, majd a Real-Pop dönt?
Ugyanis ez lett a vége. Igaz nem érte el a szavazatok száma a 1500/10000-et, de 1398/10000-ed volt a jelen lévő 1600/10000-ből. Valahogy a többségnek érzem.
Ezek szerint tényleg nem a lakók döntése szerint történtek a dolgok, hanem az Ön döntése szerint.

Ez azért felháboritó, mert látva mit tett az In-Management az elmúlt másfél évben és ezért mennyit fizettünk (Itt beleértve Önöket is) egy józan ember nem adta volna le rájuk a szavazatát. Szivesen összeszámolnám, hogy mennyibe került a lakóknak a portaszolgálat + az ellopott motorok/biciklik... Szerintem ennyi pénzből minden lakásba jakuzzit ajándékozhatott volna a Real-Pop/In-Management.

Remélem a következő lakógyűlésen elkerüljük a felesleges terelést és mellébeszélést és tényleg a tényekről lesz szó.
Emiatt is biztatok minden lakótársat, hogy jöjjön el és szavazzon.

Remélem addig is megmutatja az In-Management, hogy tud rendes kk is lenni. Elvileg vannak nagyon jól működő rendszereik, csak valamiért nem a Mandarinkertben.
Előzmény: Nanette Group (1115)