Dézsa17 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 1124

kedves Begi

 

akkor miért nem tettétek meg ezt ez egyszerű dolgot amiről tájékoztatsz?

 

mi a kifogás a mostani kk-val? beszélt az szb arról hogy másképp szeretnék az emberek? igen ? nem? megcsinálták a változtatásokat? igen? nem? jó a gazdálkodásuk, igen? nem? sikkasztana? igen? nem?  stb ilyen egyszerű de ezt felénk is kellene jelezni,de addig ameddig mgunk körül mi nem tudunk rendet tenni, addig az igényeiket sem tudjuk megfogalmazni.....akkor miért várjuk el, hogy az általunk sem tudod igényeinket , amiket mi sem tudunk egységesíteni, igy megfogalmazi és tálalni sem tudjuk,   de elvárjuk, hogy más kitalálja? sőt tejesítse is, sőt elmarasztalkjuk ha nem teszi meg, na hogy is van ez?

 

az szvb hány alkalommal kérte az olimpiát, hogy itt egy Pályázó aki " teljes anyagot adott át" üljenek le és legyen egy beszélgetés a hogyan és a mikéntről? hány ilyen anyagot juttatott el az szvb az egyik legnagyobb szavazattal rendelkező tulajdonos részére? szerintem egyszer se, az az szvb amelyik szorgalmazza a kk leváltását, egy ilyen fontos dologban ilyen dilettáns modón és igy intézi, a dolgok menetét. Én a saját fönököm elé így állnék, hogy válasszunk valaki mást mostani valami helyett, akkor az első kérdés lenne, hogy mik a szempontok? -na itt már probléma van ez sem lett megfogalamazva a pályázók részére. a második kérdés az lenne, hogy milyen szempontok alapján rostáltam? na itt megint hiányosságok vannak, mert nem hogy rostálni nem lehet de összehasonlítani sem. a pályázókat és a pöttyös macskát a  tarka kutyával elég nevetséges lenne összehasonlítani. igaz mindekttő emlős állat:))

a harmadik kérdése pedig az lenne, hogy ha ilyen alapvető és fontos bázis adatokat nem tudok  megadni a részére,miért várom el tóle, hogy a levegőbe csapva üssön a hasára és mondja azt hogy akkor legyen ez akit választunk, a mostanival szemben.  ezek a döntések kihatnak a jövőbeni dolgokra engem igencsak fenékbe rűgnának érte.

 

tehát ha a házból önként vállalta valaki hogy ő szvb tag kíván lenni,- bíztunk benne és megszavaztuk, hogy ezt azért teszi mert ért hozzá, mert szeretné előrébb vinni a társasház dolgait. - hát itt sajnos nem erről van szó.

és sajnálatosnak tartom, hogy erre igy és most derült fény, tisztelet a kivételnek, de szerintem az szvb messze nem áll a helyzete magaslatán, messze mást gondol magáról mint amire felkértük, magunk közül választottunk, hogy minket képviseljen,

a közgyűlésen a jelöltjük sikere vagy sikertelensége példázza ezt! ezt nem nagyon lehet szépíteni, és magyarázni sem kell.....

 ahol régen laktam ott az szvb azt mondta hogy ezt és ezt végignézték és ezek alapján ezt és ezt ezt merik ismétlem merik javasolni...

hát itt eleve kiderült, hogy Fridrich úr drágábban tud megszerzni dolgokat, stb stb

akkor kiket is képviselve döntöttek?

ezt kéne végigondolni, igen az szvb sok feladattal jár, ha nem tudja nem bírja vagy nem ért hozzá valaki nem kötelező válalni. de ha már elválata, akkor megkímélhettek volna mindekt ettől a blamától amit a közgyűlésen rendeztek, v megint egy esténk rámegy, megint egymásnak ugrottak emberek, megint többb haragosa lett sok embernek magunk közöl, ezek elkerülhetől lettek volna..de itt felmerül a kérdés hogy a saját munkájukban is így kényszerítenek döntéseket? vagy ott előkészítik rendesen.

 

és egy zárómondat egy klasszíkustól: egy jó előkészítést, könnyű befejezés követ.....