adr1enn Creative Commons License 2010.02.17 0 0 1141

Juhhej! Ez szuper! Köszi, hogy ezzel is előlendíted a dolgokat.

 

A földhivatali bejegyzést elindították (ezt a közös képviselőtől tudom, mondván, hogy az albetétesítés feltétele, a társasház megalakulása szerinte teljesült, az szvb viszont ezzel elllentétes dolgot írt itt a fórumon). Szóval meg kell tennünk mindent, hogy a viszonyokat rendezzük.

 

Azért is, mert én az E-ben még az átadás óta nem kaptam meg az első ELMŰ számlát (2009. szept. 28. óta). Közös képviselő azt nyilatkozta, hogy meghatalmazásomra már tavaly elidították az órák átiratását, és az ELMŰ-nél akadt el. Az ELMŰ azt nyilatkozta, hogy ennyi idő alatt már 3x átírták volna, ha tényleg be lett volna adva a kérelem. Nagy meglepetésemre még Eladó nevén van a mérőórám, pedig már annyira szívesen fizetném a saját számlámat :) Ahhoz, hogy én intézzem, tulajdoni lap kell, ez pedig addig nincs, amíg a lakás az Eladó nevére van bejegyezve a Földhivatalnál.

 

Szóval rendbe kell tenni a dolgokat, sok lesz a feladata az új képviseletnek, ehhez pedig nekünk kell lépni.

 

 

Cholito79---nek válasz: nekem semmi problémám nincs a lakással, első osztályú a kivitelezés, nem hallatszódnak át a szomszédok, tök jó a szigetelés, alig kell fűteni (melegek a falak, a szomszédok elég, ha fűtenek:). A vasút amúgy is nyugtató hangját a park felőli épületek letompítják. Garanciális problémák (falrepedés, radiátorok) máshol is vannak, ezek javíttatását nehéz kicsit kihajtani, de megcsinálják. Érdemes rákérdezni, hogy a jótállás meddig érvényes, honnantól számítódik, mert a D-t már korábban átadták.