bigabigel Creative Commons License 2010.03.10 0 0 1176
Kedves Lakók!

Tegnap gondoltam egyet és felhívtam M. Lászlót (jelenlegi üzemeltető képviselőjét). Kérdeztem tőle, hogy mikor lesz a köv. közgyűlés és milyen napirendi pontokkal. Azt feleltem, hogy márc. 23-án lesz a közgyűlés, a meghívók már ki vannak nyomtatva az alábbi pontokkal:

- levezető elnök stb. megválasztása
- 2010-es ktg.vetéstervezet elfogadása
- SZMSZ megszavazása
- SZVB megválasztása

Azaz, nincs benne az, hogy közös képviselő választása!!!!! Kérdeztem tőle, hogy ezt a pontot az Eladó kérésére hagyta ki? Mire ő azt válaszolta, hogy nem!! Szerinte ugyanis teljesen demokratikusan történt az ő megválasztása, és önkényesen kihagyta ezt a pontot a napirendi pontok közül (nehogy fennálljon a veszélye, hogy leváltsuk). Aztán rájöttem, hogy azért hívja össze most a közgyűlést mégis, mert 2010. máj. 31-ig a Th-nak kell hogy legyen elfogadott ktg.vetése (ez később még adu lehet a kezünkben), amihez az előző közgyűlésen ugye nem értünk el.

Ezután felhívtam Kricsfalussy Tamást. Mondtam neki, hogy nincs benne a közös képviselő választása a napirendi pontokban. Azt mondta, hogy ez így van és hogy ő nem hívhat össze a törvény szerint közgyűlést (ezt nem nagyon értettem). Azt sem akarja, hogyha mégis kiírna egy közgyűlést, akkor utána mindenki őt szidná, hogy mit hagyott ki a pontok közül és melyik pontot miért vette bele. Ezért ő mindent a lakókra bíz. Azt javasolta, hogy a lakók 10%-ának aláírásával kérjük a jelenlegi üzemeltetőnél, hogy milyen pontokban hívjon össze egy újabb közgyűlést. Ő sem a márc. 23-i, sem az azt követő - vélhetően lakók által összehívott - közgyűlésen nem fog résztvenni.

Mondtam Kricsfalussy Tamásnak, hogy a telefonbeszélgetésünket összefoglalom a fórumon. Kérném, amennyiben olvassa és vmivel nem ért egyet v. nem így hangzott el, azt itt a fórumon jelezze.

Számomra mindenképp megdöbbentő, hogy a jelenlegi üzemeltetőnek mennyire nincs önkritikája és milyen autokratív módon erőlteti ránk magát!

Üdvözlettel