Faraone Creative Commons License 2010.03.10 0 0 1179

Tisztelt Bigabel, Tisztelt Lakók!

 

Érdeklődött, hogy jelen helyzetben mit lehet tenni.

 

A jelenlegi közös képviselő várhatóan nem fogja saját leváltását magától kiírni. Valószínűleg a beruházó sem.

 

A jelen közgyűlés, amennyiben megismételt közgyűlés, a törvény szerint attól a napirendi ponttól kell folytatni, ahol abbamaradt.

 

Ami nagyon fontos: a lakóknak saját kezükbe érdemes venni az irányítást.

 

Tehát amit a lakóközösség tehet: 10% tulajdoni hányad aláírásával, a napirendi pontok és az időpont (megismételt közgyűlés időpontja is) pontos megjelölésével, közgyűlés összehívását kérheti a közös képviselőtől. Amennyiben 15nap+a felkészülés (nyomtatás, kiküldés) ésszerű idején belül kívánják összehívni a közgyűlést, javasoljuk, hogy Rendkívüli közgyűlést hívjanak össze. Ez esetben meg kell jelölni a renkívüliség okát. Pl.: közös képviselet azonnali leváltása.

 

Ha a közös képviselő a megjelölt napirendi pontokkal és időben azt nem hívja össze, a lakók is megtehetik.

 

Ez esetben cégünk ingyenesen biztosítja jogász jelenlétét, a lakók segítségére, illetve természetesen minden egyéb segítséget biztosítunk: levezetés, meghívók, stb.

 

Ha a Tisztelt Lakók a már meghirdetett közgyűlést (költségvetést, SZMSZ-t, stb.) semmiképpen nem tudják elfogani, akkor célszerű  a rendkívüli közgyűlést a meghirdetett elé egy nappal kiírni. Ezzel a meghirdetett közgyűlés pontjai tárgytalanná is válhatnak, illetve határozhatnak a második közgyűlés törléséről.

 

Kérésükre minden esetben szívesen segít Önöknek a két cégvezetőnk Felföldi Anikó és Farkas Zsolt. Elérhetőségek az alábbi linken.

 

Üdvözlettel:

 

www.Faraone.hu

 

 

 

Előzmény: bigabigel (1176)