SlimJim80 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1181

Hello

 

Kétlem, hogy 03.23-ig meg lehet szervezni a rendkívüli közgyűlést, ehhez ugyanis az kell, hogy valaki vállalja, hogy a szükséges 10% aláírást összegyüjti.

 

Azt pedig pláne kétlem, hog Kricsfalussy nem menne el egyik közgyűlésre sem, arra látok esélyt, ha nem lesz napirenden a kk választás akkor nem megy el. Viszont ha új képviselő választásra kiírásra kerül a rendkívüli közgyűlés akkor 100% hogy ott lesz, kérdés tarja e magát az előző közgyűlésen elmondottakhoz, és a rajta kívül jelenlévő többség többségével szavazni fog e, ahogy igérte.

 

Amennyiben le akarjuk váltani a jelenlegi képviselőt, akkor össze kell szedni a 10%-ot, e nélkül sosem fog sikerülni, magától természetesen :( nem fog lemondani, az építtetőnek pedig nem áll érdekében változtatni valamiért.

 

Az sem baj ha áprilisra sikerülne megszervezni a rendkívüli közgyűlést, a 23-i gyűlésen mi akik elmegyünk szépen leszavazzuk az összes napirendi pontot, persze kivéve ha  Kricsfalussy mégis ott lesz és megszavazza a nem kicsit magas közös költséget és a jelenlegi formában teljesen felesleges őrzést. Az internetről és társairól nem is beszélve. A 10%os aláírói ívet ezen a közgyűlésen is át lehet adni, illetve akár itt is be lehet szerezni a szükséges aláírásokat, nagyon remélem hogy több mint 10%ban jelenleszünk.