Juhhej Creative Commons License 2010.03.21 0 0 1197
Szia!

A közös képviselettel (kk) valóban gond van: nem csinálnak semmit - nagyon sok pénzért. Mivel nem kommunikálnak velünk, ezért azt sem tudjuk, hogy most mennyi a lakók közös ktg. tartozása.

Perfeljegyzés már nincs a tulajdoni lapon, de azt nem tudom, hogy az albetétesítés elindult-e. Erről szerintem alaposan kérdezd ki az Eladót, de a legjobb, ha bemész a Földhivatalba.

Az alvállalkozók felügyelete (őrök, takarítás, gondnok stb.) a közös képviselet dolga lenne, de ezt nem teszi meg. Ezért csempék vannak a fűben, ill. az ajtónak támasztva, a házból pedig azt lopnak el, amit akarnak, mert a jelenlegi kk olyan szerződést kötött, ahol az őrző-védő cég nem tartozik felelősséggel az ellopott tárgyakért - mindezt havi 1,3 millióért.

Ezekből a lakók többségének elege van, ezért akarjuk első lépésként leváltani a kk-t, de nem tudjuk, hogy át tudjuk-e vinni ezt az egészet az Eladón. Elvileg hamarosan lesz egy közgyűlés, amit mi lakók kezdeményeztünk, szerintem ezt mindenképp várd meg, mert jelenleg nem igazán élhető ez a társasház (semminek sincs gazdája, pedig nagyon sok közös ktg-et fizetünk).

Remélem, azért segítettem.
Előzmény: Angyalka200 (1196)