bigabigel Creative Commons License 2010.04.13 0 0 1218
Kedves Adr1enn, kedves Lakók!

A Faraone az SZMSZ-szel (Szervezeti Működési Szabályzat) kapcsolatban írta az írásos szavazást, az SZMSZ ugyanis egy th. működésének, életének legmeghatározóbb dokumentuma. A közös képviseletet egyszerű "kézfelnyújtásos" szavazással fogjuk értékelni.

A közgyűléssel kapcsolatban: mi ápr. 20-ra kértük a közgyűlést, de a jelenlegi kk - arra hivatkozva, hogy márc. 23-tól nem volt elég idejük ápr. 12-ig kiírni a közgyűlést - most ápr. 27-re módosította a dátumot. Történhetett ez a dátumváltoztatás még azért is, mert ha ápr. 20-ra írják ki a közgyűlést, akkor lehet az általunk kért közgyűlési pontokon változtatni. Ők azonban változtattak egy ponton, mégpedig a "Közös képviselő mandátumának azonnal hatályú megvonása" helyett azt írták ki, hogy a "Közös képviselő leváltása v. megtartása"

ARRA KÉRNÉNK MINDENKIT, HOGY EZT AZ EGY ESTÉT SZÁNJA A TH. ÜGYEINEK RENDBETÉTELÉRE, ÉS HA TEHETI, MINDENKÉPP JÖJJÖN EL, MERT MINDENKI SZAVAZATA SZÁMÍT!! HA SEMMIKÉPP SEM TUD VKI ELJÖNNI, KÉRJÜK KÜLDJÖN E-MAILT A MANDARINKERT2010@GMAIL.COM-RA, HA SZERETNÉ BÁRMELYIK SZERVEZŐTAGOT MEGHATALMAZNI.