adr1enn Creative Commons License 2010.04.27 0 0 1231

Kedves Szervezők, kedves Lakók!

 

Mégegyszer nagy-nagy köszönet mindenkinek a fáradságos munkájáért, hogy létrejöhetett a mai közgyűlés. Aki még nem tudja, a többszörösen is "év társasházkezelője" díjat nyert Város-Kép Kft. lett megszavazva új közös képviseletnek.

 

Jó hír, hogy webes felületre, olcsóbb vállalási árra, új TV/internetszolgáltatók beengedésének vizsgálatára számíthatunk, a régi elszámoltatása pedig az átadás-átvétellel megtörténik, illetve megszavaztuk a független könyvizsgálatot is.

És 10:05 perckor vége lett a gyűlésnek! :)

 

E és F épület lakóinak üzenet: az új lakások átvételekor (2009 okt), mindannyiunkkal aláiratott egy megbízást az előző közös képviselet, amiben megbíztuk az In-Mgmt-et az ELMŰ mérőórák átiratására. Ezt a mai napig nem intézték el, s már nem is fogják, mindenkinek be kell mennie az ELMŰ-höz, ugyanis addig nem fog jönni villanyszámla, amíg a Real-Prop nevén van, nekik viszont nullás számlák mennek. Tehát attól, hogy nem jön villanyszámla, még halmozódik a tartozásunk a beköltözéstől számítva addig, amíg át nem iratja mindenki a saját nevére.